ȘTIRI Reputatul medic și autor Gabor Mate vine în România la invitația Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei

GABOR MATÉ, medic reputat și autor al bestsellerului de non-ficțiune “Când corpul spune nu” va reveni în România luna viitoare. Cei care vor să-l cunoască pe celebrul expert în adicții, traumă, dezvoltarea copilului și relația stres-boală o pot face la conferința din 16-17 octombrie 2022, la Hotel Ramada North: „Normal Anormal”.

litera.ro

Organizat de către Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT, evenimentul va cuprinde două zile de sesiuni pe subiecte dedicate atât specialiștilor cât și publicului larg: „Cum să echilibrăm balanța în relația adult-copil” (ziua întâi) și „Mitul normalității” (ziua a doua). Bilete aici.

Participanții la conferință vor beneficia la fața locului de o reducere exclusivă de 30% la bestsellerul anului 2021, „Când corpul spune nu”. Cu ocazia venirii lui Gabor Maté în România, editura Curtea Veche va pregăti și o ediție de colecție a volumului, care va beneficia de o reducere de 10% pentru participanții la conferință.

Despre “Când corpul spune nu”, de dr. Gabor Mate

Când corpul spune nu, de dr. Gabor Mate, a născut numeroase controverse în comunitatea științifică, dar și în rândurile publicului larg din toată lumea. Este bestseller internațional și cuprinde mărturii incredibile despre echilibrul fragil dintre minte și corp. Și este una dintre cele mai importante lecturi despre sănătatea noastră fizică și mentală. Cartea doctorului Gabor Mate – Când corpul spune nu. Costul stresului ascuns a apărut și la noi toamna trecută la editura Curtea Veche, în traducerea Adrianei Ionescu. Citește aici recenzia noastră.

cartepedia.ro

Articolul conține bannere publicitare, butoane și linkuri către librării online. Prin accesarea lor și plasarea unei comenzi, ne ajutați să scriem zilnic despre carte și lectură și să vă aducem cele mai noi vești din lumea culturală și literatura universală. Plasarea comenzii via Răsfoiala nu modifică prețul produselor comandate.

Un gând despre „ȘTIRI Reputatul medic și autor Gabor Mate vine în România la invitația Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: