LANSARE Dar motan greșește, Cristina Andone

Editura Nemi lansează Dar motan greșește de Cristina Andone, cu ilustrații semnate de Emi Balint – o carte pentru copii care aduce în prim-plan spiritul Crăciunului, oferind micilor cititori o portiță către înțelegerea greșelilor ca pași de învățare.

noriel.ro

Data viitoare o să greșim mai bine

Cei mici vor învăța despre greșeli, prietenie, familie și despre cum poți repara lucrurile, dacă îți dorești cu adevărat. Mitanța, mâța din Franța și o bună sfătuitoare a lui Dar, îi oferă acestuia o baghetă specială care să îl ajute să își repare greșelile: „Vei ști să preschimbi în ceva prețios ceva ce părea greșit și deloc frumos.“ Motanul descoperă astfel că magia este în fiecare dintre noi.

„Am scris „Dar Motan greșește” de mai multe ori în gând. Aproape de fiecare dată când am văzut un copil temător să deseneze, să scrie sau să cânte „ca nu cumva să greșească”. Teama de a greși este una dintre marile bariere în calea creativității. Ca scriitor dislexic, care a reușit prin tot felul de trucuri să se împrietenească într-un final cu cuvintele, cred foarte tare că „cine nu greșește nu crește”. De fapt, întreaga serie Dar Motan este scrisă ca un antrenament de creativitate și curaj. Drum bun în poveste!”

Cristina Andone

Cărțile din seria DAR MOTAN aduc în prim-plan un motan simpatic, negru, norocos și sofisticat: Dar e un motan de librărie, iar alături de prietenul și stăpânul său, Toto, dar și de alte pisicuțe, se aventurează să cunoască tot ce are lumea să îi ofere.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

ro.loccitane.com

Despre autoare

Cristina Andone este scriitor, trainer de creativitate și activist educațional. Este președintele fundației ”Ce Poți Face” și, din 2020, este în boardul proiectului Școala Încrederii. A publicat 23 de cărți, vândute în 160.000 de exemplare. La editura Nemiraa lansat colecția Povești din Pădurea Muzicală care își propune să-i apropie pe copii de muzica clasică, și, recent, colecția Dar Motan. A participat la Târgul de Carte de la Goteborg, Salon Livre Paris, Festivalul TIFF Cluj, Bookfest, Gaudeamus, Șotron. A susținut ateliere de poveste în țară și în străinătate, în spații convenționale și locuri inedite.

Emi Balint este absolventă a Facultății de Arte Plastice, Grafică, ilustratoare, graphic designer și artist vizual.

apiland.ro

Un gând despre „LANSARE Dar motan greșește, Cristina Andone

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: