CADOU pentru fiecare cititor de Ziua Lecturii – „Motanul care voia să salveze cărțile”, de Sosuke Natsukawa

Parcă auzindu-ne vorbind zilele trecute despre cărți cu pisici, astăzi, 15 februarie, Editura Litera sărbătorește Ziua Națională a Lecturii cu un dar pentru fiecare cititor care plasează o comandă pe site-ul LITERA. Aceștia vor primi bestsellerul Motanul care voia să salveze cărțile, de Sosuke Natsukawa, publicat în cea mai nouă colecție a editurii, Folio. De Ziua Lecturii, mii de titluri ale editurii au reduceri de până la -65%. 

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

A doua ediție Ziua Lecturii pentru România

Aflată la a doua ediție, Ziua Națională a Lecturii urmărește să transforme promovarea lecturii într-un obicei al celor care se ocupă de educație, cultură și cărți. Parte din evenimentele zilei pregătite de editura Litera este campania carte – în – dar, precum și o provocare adresată cititorilor din întreaga țară.

Editura așteaptă să primească de la iubitorii de carte, pe pagina de Facebook, poveștile bibliotecilor personale și pe ale cărților de pe noptieră prin fotografii reprezentative. Moment potrivit pentru a împărtăși pasiunea pentru citit cu alți cititori, a face schimb de recomandări de lectură și a-i încuraja și pe alții să facă din citit o pasiune!

Bucuria lecturii ține până pe 19 februarie pe site-ul Litera, iar ofertele speciale vor continua cu câte o carte în dar și transport gratuit în fiecare zi, pentru fiecare cititor care comandă în valoare de cel puțin 199 de lei. Titlurile care vor fi oferite cadou pe parcursul săptămânii în curs sunt:

Viața mea în librăria Morisaki, de Satoshi Yagisawa (16 februarie);

Librăria de investigații magice, de Garth Nix (februarie);

Paradis, de Abdulrazak Gurnah (18 februarie);

Biblioteca din Paris, de Janet Skeslien Charles (19 februarie).

Începând de anul trecut, cititorii din România sărbătoresc Ziua Națională a Lecturii, eveniment anual, marcat la data de 15 februarie. Aniversarea își propune încurajarea lecturii în toate formele sale, prin proiecte în biblioteci, librării și școli, dar și la nivel individual. De Ziua Lecturii, iubitorii de carte îi pot inspira și pe alții să citească, oferindu-le cărți și recomandări de lectură.

farmec.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: