AUDIOBOOK Totul începe cu noi, de Colleen Hoover, lansat în premieră în limba română

Cititorii români au ocazia să asculte pentru prima dată una dintre cele mai populare serii de dragoste ale literaturii universale. Varianta audio a romanului Totul începe cu noi, de Colleen Hoover, a fost lansată de editura Epica pe platforma Audiotribe, unde poate fi ascultată gratuit în primele 30 de zile de către utilizatorii noi.

Cartea a fost lansată în februarie 2023, iar audiobook-ul este online începând din 1 mai, alături de alte bestselleruri de ficțiune, precum Acolo unde cântă racii, Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo și Biblioteca de la Miezul Nopții

libris.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Despre fenomenul Colleen Hoover

Colleen Hoover este unul dintre autorii ale căror cărți ajung instantaneu bestselleruri. Doar în 2022, cărțile ei au depășit borna de 14 milioane de exemplare vândute. Șase dintre cele 10 poziții ale listei New York Times Bestsellers pentru cărți de ficțiune sunt ocupate de romanele ei. Succesul ei este unul dintre cele mai uimitoare fenomene editoriale, iar admirația fanilor, care s-au botezat CoHorts, a transformat-o într-o celebritate a BookTok-ului.

Autoarea este exemplul clasic de “unul dintre noi care a reușit”. S-a născut în 1979, într-un orășel anonim din Texas, a făcut un liceu oarecare, apoi o facultate oarecare (cine a auzit de Texas A&M Commerce?) specializându-se în asistență socială. S-a măritat, a devenit mamă de trei ori și are o familie fericită. Colleen s-a apucat în 2011 să scrie un roman, fără nicio intenție de a deveni scriitoare. În anul următor romanul ei de debut, Slammed, a intrat în topul celor mai vândute cărți New York Times. Mai tărziu, șapte dintre cele paisprezece romane scrise de Colleen Hoover au intrat în top zece New York Times Bestsellers, iar cinci au fost nominalizate ori au câștigat categoriile young adult și romance ale premiilor Goodreads Choice Awards.


watchshop.ro

Despre ce este vorba în Totul începe cu noi?

Cartea este sequel-ul romanului Totul se termină cu noi, considerat cea mai bună carte a lui Colleen Hoover. Povestea îi readuce în prim-plan pe Lily și Atlas, într-o narațiune în care se întrepătrund planurile prezentului și trecutului, respectiv perioada în care cei doi s-au îndrăgostit, cu ani în urmă.

Capitol după capitol, timp de aproape 9 ore ale audiobook-ului, povestea de dragoste sare de la perspectiva lui Lily, interpretată de Ana-Maria Oglindă, la cea a lui Atlas, transpusă în vocea lui Doru Trăscău. Conform editorilor cărții, vocile naratorilor au trecut prin serii de aprobări stricte, pentru ca povestea să ajungă să coincidă cu viziunea originală a autoarei. 

De altfel, personajele din serie au ajuns anul acesta protagoniștii filmului Totul se termină cu noi, a cărui producție este supervizată chiar de Colleen Hoover. Cunoscuta actriță Blake Lively și Brandon Sklenar vor interpreta rolurile principale, alcătuind, în viziunea fanilor, perechea perfectă.

Citește și

FILM “Totul se termină cu noi” de Colleen Hoover, ecranizat cu Blake Lively și Justin Baldoni în rolurile principale

perfect-tour.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: