FILM “Totul se termină cu noi” de Colleen Hoover, ecranizat cu Blake Lively și Justin Baldoni în rolurile principale

Romanul Totul se termină cu noi de Colleen Hoover va fi adaptat de Sony, cu Blake Lively și Justin Baldoni în rolurile lui Lily și Ryle, protagoniștii bestsellerului de anul trecut al lui Hoover, scrie Variety. Cartea a fost aleasă de cititori cel mai bun roman de dragoste, în 2016, la Goodreads Choice Awards.

Filmul este în curs de dezvoltare la Sony Pictures, în regia lui Baldoni, care va fi producător executiv. Lively este, de asemenea, producător executiv împreună cu scriitoarea Colleen Hoover, Steve Sarowitz și Andrew Calof. Christy Hall a scris scenariul actual.

libris.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile cardinale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Triunghiul amoros care a cucerit cititorii americani

Totul se termină cu noi spune povestea lui Lily, o fată ambițioasă dintr-un orășel obișnuit, care se mută la Boston pentru a începe o afacere. Între ea și neurochirurgul Ryle apar imediat scântei, dar, ca în mai toate poveștile de dragoste, o dată cu ele apar și piedici. Chiar dacă Lily devine excepția la regula „fără întâlniri” a lui Ryle, relația lor debutează greu din cauza unor istorii personale nefinalizate. Pe măsură ce întrebările legate de noua ei relație o copleșesc, la fel se întâmplă și cu amintirile despre Atlas Corrigan – prima ei dragoste și legătura cu trecutul. El a fost spiritul ei înrudit și protectorul ei. Când Atlas reapare, ceea ce Lily a construit cu Ryle începe să se clatine.

Colleen Hoover este în prezent cea mai bine vândută romancieră din SUA, cu peste 20 de milioane de cărți vândute. Totul se termină cu noi a încheiat anul 2022 ca fiind cea mai bine vândută carte tipărită și a fost în topul de bestselleruri al New York Times peste 90 de săptămâni.

Autoarea e exemplul clasic de “unul dintre noi care a reușit”. S-a născut în 1979, într-un orășel anonim din Texas, a făcut un liceu oarecare, apoi o facultate oarecare (cine a auzit de Texas A&M Commerce?) specializându-se în asistență socială. S-a măritat, a devenit mamă de trei ori și are o familie fericită. Colleen s-a apucat în 2011 să scrie un roman, fără nicio intenție de a deveni scriitoare. Anul următor romanul ei de debut, Slammed, a intrat în topul celor mai vândute cărți New York Times. Și au urmat șapte dintre cele paisprezece romane scrise ea, care au intrat în top zece New York Times Bestsellers, iar cinci au fost nominalizate sau au câștigat la categoriile young adult și romance ale premiilor Goodreads Choice Awards.


farmec.ro

Cunoscută datorită rolurilor din filmele „Gossip Girl” și „The Sisterhood of the Traveling Pants”, Lively a debutat ca regizoare anul trecut cu videoclipul „I Bet You Think About Me” al lui Taylor Swift. Prima încercare în regia de lungmetraj o va face cu Seconds, o adaptare a romanului grafic al lui Bryan Lee O’Malley, scrisă și produsă de Edgar Wright alături de Marc Platt.

Fosta vedetă din „Jane the Virgin”, Justin Baldoni este cofondatorul Wayfarer Studios. A regizat recent „Five Feet Apart” din 2019 și „Clouds” din 2020.

Christie Hall este corealizatoare și producătoare a serialulului Netflix „I Am Not Okay With This” și urmează să își facă debutul ca regizor cu „Daddio”, cu Dakota Johnson și Sean Penn, care se află în prezent în post-producție. De asemenea, ea semnează scenariul pentru adaptarea cărții „The Husband’s Secret”, de Liane Moriarty, tot cu Black Lively în rolul principal.

perfect-tour.eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: