Mark Ruffalo și Hugh Laurie vor juca în ecranizarea romanului “Toată lumina pe care nu o putem vedea”

Actorii Mark Ruffalo și Hugh Laurie vor interpreta roluri principale, împreună cu Aria Mia Loberti, în adaptarea aclamatului roman Toată lumina pe care nu o putem vedea, pentru platforma Netflix. Miniseria va fi realizată de Shawn Levy și Stephen Knight și va avea patru părți, anunță publicația Deadline.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile cardinale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

carturesti.ro

Miniseria va fi produsă și regizată de Shawn Levy, producătorul Stranger Things

Debutanta Loberti, care este nevăzătoare, o va interpreta pe Marie-Laure, adolescenta oarbă al cărei drum se va încrucișa cu cel al lui Werner, un tânăr soldat german, în timp ce amândoi încearcă să supraviețuiască celui de-al Doilea Război Mondial, în Franța ocupată.

Mark Ruffalo îl va juca pe Daniel LeBlanc, lăcătuș la Muzeul de Istorie Naturală din Paris. Grijuliu și inteligent, el este hotărât să îi ofere fiicei sale oarbe Marie, cât mai multă independență, în timp ce o protejează – pe ea și bijuteria secretă pe care o poartă – de naziști.

Hugh Laurie îl va interpreta pe Etienne LeBlanc, un erou excentric și singuratic din Primul Război Mondial, care suferă de PTSD. Etienne realizează și difuzează emisiuni radio clandestine prin care susține Rezistența franceză.

Producătorul serialului Stranger Things, Shawn Levy, a început proiectul dedicat cărții lui Anthony Doerr acum câțiva ani. Creatorul Peaky Blinders, Knight, este cel care scrie adaptarea, iar Levy va regiza cele patru episoade.

top-shop.ro

Romanul Toată lumina pe care nu o putem vedea a fost publicat în 2014 și a primit premiul Pulitzer în 2015 și medalia Andrew Carnegie pentru excelență în ficțiune în același an. A stat peste 200 de săptămâni pe lista celor mai bine vândute cărți New York Times și s-a vândut în peste 5,7 milioane de exemplare în America de Nord și alte 9,5 milioane de exemplare în întreaga lume.

Pe Ruffalo, de trei ori nominalizat la Oscar și câștigător Emmy, îl vom vedea curând în filmul de aventură SF Proiectul Adam, regizat și produs de tot de Shawn Levy, alături de Ryan Reynolds, Zoe Saldana, Jennifer Garner și Catherine Keener. De asemenea, el a încheiat recent filmările pentru viitoarea adaptare a cărții lui Alasdair Gray, Poor Things, în care joacă alături de Emma Stone, Willem Dafoe și Ramy Youssef.

Laurie filmează în prezent al doilea sezon al comediei HBO Avenue 5. Dr. House scrie, regizează și produce executiv o adaptare a romanului Agatha Christie Why didn’t They Ask Evans? El va fi juca în curând alături de Helen McCrory în thrillerul în patru părți al lui David Hare, Roadkill.

noriel.ro

2 gânduri despre „Mark Ruffalo și Hugh Laurie vor juca în ecranizarea romanului “Toată lumina pe care nu o putem vedea”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: