INTERVIU Prințul Harry și Gabor Mate față în față într-o transmisiune live

Prințul Harry, autorul recent publicatului volum de memorii Rezervă, și renumitul medic, speaker și autor Gabor Mate se vor întâlni sâmbătă, 4 martie, de la ora 19, într-un eveniment transmis live în întreaga lume. Accesul la eveniment se face pe bază de bilet și include unul dintre volumele (exclusiv limba engleză) Spare sau The Myth of Normal (dr. Gabor Mate și Daniel Mate). Prețul biletului pentru România începe de la 41 de euro.

cartepedia.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile cardinale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Despre pierdere și vindecare

Prințul Harry, Ducele de Sussex, se va întâlni cu dr. Gabor Maté, renumit vorbitor și autor al bestsellerului Când corpul spune nu, pentru o discuție despre cum se poate trăi cu pierderea și despre importanța vindecării. Evenimentul va fi disponibilă exclusiv live. Nicio înregistrare nu va fi trimisă ulterior participanților, iar înregistrarea și partajarea sunt interzise.

Evenimentul online va debuta cu o introducere realizată de directorul executiv Barnes & Noble/Waterstones, James Daunt și va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri, în cadrul căreia participanții pot adresa întrebări gazdelor, Prințul Harry și Dr. Maté.

Participanții se pot înscrie prin Eventbrite pentru a cumpăra bilete. Evenimentul va fi accesat prin platforma Vimeo. Link-ul și parola pentru acces vor fi trimise de către Evenbrite pe e-mail în ziua evenimentului.

Evenimentul este organizat de Random House, Barnes & Noble, Waterstones și Indigo Books & Music.

Ce am mai scris pe Răsfoiala despre Prințul Harry și Gabor Mate

Record de vânzări pentru Rezervă, cartea de memorii a Prințului Harry

Recenzie Mitul Normalității, Gabor Mate

epantofi.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: