ZIUA CĂRȚII Cum arată Capitolul Reduceri pe site-urile editurilor și librăriilor online

Ziua Internațională a Cărții 2023, sărbătorită pe 23 aprilie, e un motiv numai bun să “răsfoim” ofertele librăriilor care au promoții cu această ocazie. Urmează o perioadă cu reduceri mari, iar unele librării au dat deja startul și au transformat Ziua în Săptămâna și chiar în Luna Cărții.

Patru dintre librăriile cunoscute au anunțat evenimente speciale cu ocazia Zilei Cărții, pe care le descriem mai jos. Am găsit volume foarte bune la prețuri incredibile de 5, 8 sau 10 lei, noi apariții la promoție și colecții întregi de cărți la jumătate de preț sau chiar mai ieftin.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

epantofi.ro

Librex – reduceri la mii de titluri

Librăria online Librex promite reduceri  de până la 90% la peste 5.000 de titluri din stoc, în campania care ține până duminică, 23 aprilie, inclusiv.

Printre ofertele lor, am remarcat:

  • Maestrul minciunii, de Nicholas Searle, celebrul thriller după care s-a filmat blockbuster-ul omonim cu Hellen Mirren și Ian McKellen în rolurile principale – 84% discount;
  • Anii, de Annie Ernaux, cea mai nouă traducere dintre cărțile fascinante ale câștigătoarei Nobel 2022, acum cu -40% reducere;
  • Jumătatea mai bună, de Sharon Moalem, bestseller revoluționar despre secretele geneticii și o nouă teorie conform căreia femeile sunt adevăratele supraviețuitoare ale planetei – redus cu -80%.
  • Colecția feminin 10 volume, în casetă de colecţie + cadou, cuprinde zece romane clasice românești care au în centru protagoniste – 60% reducere.
  • Pachet Haralamb Zincă 20 de volume, pentru fanii cărților polițiste autohtone, ediția integrală la reducere -50%.

Toată oferta aici:


farmec.ro

Litera – 100 de comenzi gratis

Editura Litera a pregătit patru selecții pe care le promovează în “săptămâna cărții”: noutăți, cărțile momentului, prețuri aniversare și cărți premium. Toate comenzile plasate până pe 22 aprilie la ora 18 participă la o extragere iar 100 de cumpărători norocoși își vor primi banii înapoi.

Volume Litera care ne-au atras atenția:

Toate ofertele editurii Litera sunt aici:


edenboutique.ro/

Nemira – #VrajaCărților

nemira.ro

Oferta editurii Nemira e valabilă până în 30 aprilie și cuprinde o selecție de peste 600 de titluri cu până la 50% discount. Ca de obicei, ies în evidență pachetele de cărți,  titlurile SF, dar și o serie de volume de non-ficțiune.

PONT: Ai extrareducere la cărțile deja reduse ale campaniei cu Codul VrajaCartilor20.


noriel.ro

Editura Trei – 2+1 gratis

libris.ro

Editura Trei sărbătorește Ziua Cărții cu o ofertă 2+1 gratis până pe 3 mai la toate titlurile care nu fac parte din altă promoție (sunt excluse de asemenea titlurile la 10 lei).

Recomandăm să aruncați o privire în colecțiile:

Am (re)găsit în colecțiile editurii scriitori români foarte apreciați (Petronela Rotar, Camelia Cavadia sau Remus Boldea), câteva volume Young Adult care pot atrage spre lectură adolescenții și o mulțime de cărți de psihologie practică care ne ajută să navigăm în viața tumultoasă de trăitori ai secolului 21.

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: