COLECȚIE PENTRU COPII Editura Litera lansează “Prima mea bibliotecă”, serie de cărți pentru copii

Comoara din insulă, Pinocchio, Peter Pan, Moby Dick și Oliver Twist sunt câteva dintre cele 60 de cărți pentru copii care fac parte din noua colecție lansată astăzi de Editura Litera. Seria care include titluri – vedetă din cărțile copilăriei se numește „Prima mea bibliotecă“ și este disponibilă chioșcurile de presă și prin abonament exclusiv pe site-ul editurii.

Cei care se abonează până la data de 1 februarie 2023 vor beneficia de o reducere de 30% pentru primele patru volume ale colecției – Călătoriile lui Gulliver, Robinson Crusoe, Aventurile lui Tom Sawyer, Cei trei muschetari.

libris.ro

Despre colecția de cărți pentru copii Prima mea bibliotecă

Noua colecție de literatură pentru copii a editurii Litera include cărți pentru copii de 7 ani și până la adolescență, titluri ale marilor clasici care au aprins imaginația și au deschis noi lumi pentru generații la rând de cititori.

Colecția Prima mea bibliotecă cuprinde 60 de volume al căror conținut a fost conceput astfel încât să evidențieze momentele cheie ale povestirilor. Realizate de ilustratori pricepuți, volumele au fost îmbogățite cu imagini pentru a înlesni o mai bună înțelegere a textelor, a stimula spiritul de observație și creativitatea cititorilor aflați la început de drum cu lectura și obișnuiți cu dinamica mediilor vizuale.

Fiecare carte din noua serie dedicată copiilor include o postfață care oferă informații despre operă și scriitori – o trecere în revistă a temelor și simbolisticii care a transformat cartea într-unul dintre clasicii literaturii universale pentru copii și adolescenți. 

Avantajele unei biblioteci pentru copii sunt evidente, dar cel mai important dintre ele – stimularea literației – a fost demonstrat de studiile recente subsecvente testării PISA. Elevii care au acces nemijlocit la cărți tipărite, obțin rezultate școlare mai bune.

epantofi.ro

Prezentare Prima mea biblioteca

Lista integrală a cărților pentru copii din seria „Prima mea bibliotecă“ poate fi consultată aici.

Litera a mai lansat în ultimii ani două colecții de volume noi, de asemenea disponibile prin abonamente exclusive – una dedicată adulților care cuprinde Mari clasici ai literaturii, iar pentru cei pasionați de științele exacte – Mari idei ale matematicii, o introducere provocatoare în lumea teoriilor și conceptelor de bază ale matematicii.

Ce mai găsești pe Răsfoiala despre cărți pentru copii

RECENZIE Copilul tău citește

Cărțile copilăriei – recomandări pentru copii de 7 ani

Cărțile copilăriei -recomandări pentru copii de 8 ani

farmec.ro

2 gânduri despre „COLECȚIE PENTRU COPII Editura Litera lansează “Prima mea bibliotecă”, serie de cărți pentru copii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: