FILM “O vară italiană”, de Rebecca Serle, va fi adus pe ecrane de Paramount Pictures

Drepturile de ecranizare ale romanului „O vară italiană„, de Rebecca Serle, apărut în România la editura Nemira, au fost vândute către Paramount Pictures, anunță revista Variety. Studioul de producție a câștigat o licitație pentru a adapta bestsellerul, iar autoarea va fi producătoare executivă a filmului O vară italiană, împreună cu David Stone.

libris.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

“O vară italiană”, filmul și cartea

O vară italiană prezintă relația dintre două femei, mamă și fiică, unite de o emoționantă dragoste. Ele plănuiesc o vacanță de neuitat la Positano, pe coasta Amalfi a Italiei, dar când una dintre ele moare, cealaltă are de ales între a se îngropa în durere sau a pleca în călătoria care fusese visul amândurora. Autoarea creează un moment de magie, o șansă divină prin care cele două femei au ocazia de a se reîntâlni pe plajele din Positano și a trăi împreună tot ce au pierdut. O șansă de a sfida convențiile, singurătatea, destinul, moartea.

Acesta nu este primul roman de Rebecca Serle care ajunge dintre pagini pe ecrane. Bestsellerul Peste cinci ani se află în prezent în producție la o altă casă de filme, iar romanul pentru tineri adulți „When You Were Mine” a stat la baza filmului Hulu „Rosaline”. Nu e de mirare, Rebecca este și scenaristă de televiziune, nu doar scriitoare.

O vară italiană este doar unul dintre cele mai recente filme inspirate de cărți aflate în curs de dezvoltare la studioul Paramount. Iată câteva dintre cele mai celebre romane care se vor ecraniza în curând – câștigătoarea Premiilor Goodreads Mâine, mâine, poate mâine, de Gabrielle Zevin, Urmașii de sânge și os, de Tomi Adeyemi și mult așteptata continuare a lui Election, produsă de Reese Witherspoon și bazată pe romanul „Tracy Flick Can’t Win„, de Tom Perrotta.

Ce mai găsești pe Răsfoiala despre filme bazate pe cărți

NETFLIX 1O filme și seriale bazate pe cărți, martie 2023

MOROMEȚII 3 Noua ecranizare nu se mai inspiră din romanul lui Marin Presa

Colleen Hoover Totul se termină cu noi, ecranizat cu Blake Lively în rolul principal

answear.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: