CINEMA Timothée Chalamet va fi Willy Wonka în noua adaptare “Charlie și Fabrica de Ciocolată” de Roald Dahl

Timothée Chalamet îl interpretează pe cel mai faimos ciocolatier din lume în viitorul musical „Wonka” produs de Warner Bros., însă nu cartea lui Roald Dahl i-a stârnit interesul pentru rol. Nominalizatul la Oscar a declarat pentru Vogue că a fost atras de rolul lui Willy Wonka din simplul motiv că își dorea să facă un film pentru un public mai tânăr și mai optimist.

epantofi.ro

Chalamet își dorea un rol pentru o audiență tânără și lipsită de cinism

„Să lucrez la ceva care va avea un public tânăr și optimist, asta a fost pur și simplu o mare bucurie. De aceea am fost atras de el. Într-o perioadă și într-un climat de retorică politică intensă, când sunt atât de multe vești proaste tot timpul, sper că aceasta va fi o bucată de ciocolată.”

„Wonka” este regizat de Paul King, regizorul care semnează și filmul „Paddington” și îi are în distribuție pe Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson, Sally Hawkins și Olivia Colman. Chalamet a declarat presei la CinemaCon că versiunea sa de Wonka nu va fi una „cinică”, precum iterațiile anterioare interpretate de Gene Wilder sau Johnny Depp.

„Acesta este un Willy care este plin de bucurie, speranță și dorința de a deveni cel mai mare ciocolatier”, a spus Chalamet, care a dezvăluit, de asemenea, că a avut ocazia să înoate în ciocolată topită, în timp ce filma anumite scene.

Wonka va ajunge în cinematografe la finalul anului, în luna decembrie.

Am mai scris pe Răsfoiala despre filme aici

NETFLIX 10 filme și seriale bazate pe cărți. Selecția lunii aprilie 2023

LISTĂ Ce citesc celebritățile. Adele, Timothée Chalamet, Reese Witherspoon și alții

BUCUREȘTI Începe Festivalul Filmului European. Filmul care va inaugura ediția 27 este „The Pod Generation”, câștigător la Sundance

CINEMA „Inocentul”, o comedie explozivă de Louis Garrel, pe marile ecrane

libris.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: