RETROSPECTIVĂ Cele mai bune 12 articole Răsfoiala în 2022

La doi ani de când am lansat rasfoiala.com, facem bilanțul lui 2022, ne bucurăm și le suntem recunoscători celor 120.000 de vizitatori ai site-ului nostru, precum și comunității de prieteni care ne urmăresc pe rețelele sociale.

Recenziile de carte pe care le scriem sunt în marea lor majoritate (85%) locul 1 sau 2 în căutările Google din România. Recomandările și topurile noastre de lectură au constant mii de reacții. Știrile și informațiile pe care le publicăm despre cărți, autori, evenimente literare și culturale devin ocazional virale și confirmă că munca noastră de zi cu zi face din Răsfoiala o inițiativă culturală independentă apreciată de public.

Vă mulțumim pentru că sunteți aici cu noi, că citiți și ne citiți și vă reamintim articolele care au avut cel mai mare succes anul acesta.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Top articole din categoria RECENZII

 1. Când corpul spune nu, Gabor Mate
 2. Vara în care mama a avut ochii verzi, Tatiana Țîbuleac
 3. Orbi, Petronela Rotar

edenboutique.ro/


Top articole din categoria RECOMANDĂRI

 1. TOP CĂRȚI DE VACANȚĂ 10 romane de citit în vara lui 2022
 2. CĂRȚILE COPILĂRIEI 10 cărți pentru copii de 7 ani

Top articole din categoria ȘTIRI

 1. MIRCEA CĂRTĂRESCU “Nu știi ce pierzi, dacă nu citești. Te excluzi pe tine însuți din ce e bun cu adevărat pe lume” – (articol viral în topul săptămânal Zelist la blogurilor românești)
 2. ANNIE ERNAUX „Voi scrie ca să-mi răzbun rasa”. Discurs la primirea Premiului Nobel pentru Literatură – (articol viral în topul săptămânal Zelist al blogurilor românești)
 3. PREMIUL NOBEL pentru Literatură 2022 a fost câștigat de autoarea franceză Annie Ernaux

 Top articole din categoria STUDII

 1. RĂSFOIALA 15 beneficii ale cititului demonstrate științific
 2. CITESC PENTRU BANI O companie va plăti cititorii 200 de dolari pe carte citită pentru a cerceta reprezentarea femeilor în literatură
 3. Literatura te face fericit. Se vede la RMN

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: